از آنجایی که روزه داران در ماه رمضان، برای زمان قابل توجهی از مصرف مواد غذایی محروم هستند (مخصوصا اگر ماه رمضان در فصلهای گرم و روزهای طولانی سال باشد)، ضروری است که در این ماه، مواد غذایی خیلی سالم و مقوی، بیشتر مصرف گردد.
خرما
خرماها حاوی یک ترکیب منحصر بفرد از گلوکز و فروکتوز هستند و محتوای پتاسیم بسیار بالایی دارند (حدود ٪۶۴ بیشتر از موزها). آنها دارای یک ماده مغذی به نام بتاگلوکان D هستند که یک فیبر محلول میباشد، و دارای مزایای سلامتی بوده و میتواند حس سیری را افزایش دهد.
عسل
عسلها حاوی مواد شیمیایی گیاهی و فلاونوئیدهای بسیاری هستند که میتوانند سلامتی را افزایش دهند. عسل برای افزایش انرژی بسیار خوب است، و یک منبع عالی از آنتی اکسیدانها میباشد. در واقع آزمایشها نشان میدهند که عسل دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدانها نسبت به هر ماده غذایی طبیعی دیگری روی زمین است. عسل حتی دارای اثر ضد باکتریایی نیز میباشد. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری در روز عسل بخورید.
ماهی
خوردن ماهی بطور منظم میتواند اثرات مثبتی روی سلامتی داشته باشد. مشخص شده که روغنهای ماهی عملکرد مغز را بهبود میبخشند، سلامت قلبی عروقی را افزایش میدهند، التهاب را کاهش میدهند و غیره. برخی از بهترین ماهیها عبارتند از سالمون، روفی نارنجی، ماهی کاد، ماهی خاردار، ماهی تن، و تیلاپیا.
انجیر
انجیرها حاوی مواد معدنی کلیدی مانند کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم هستند. آنها همچنین یک منبع عالی از فیبر میباشند و میتوانند به حفظ تعادل سطوح قند خون سالم کمک کنند. انجیرها، یک ماده غذایی قلیایی هستند، یعنی آنها به متعادل کردن ph بدن کمک کرده و آن را کمتر اسیدی میکنند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
persianblog - openstreetmap - namasha - persiannetworks - gamefa - tamasha
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.